Wij zijn de Gereformeerde Gemeente Utrecht en komen sinds 2019 samen in de Nieuwe Westerkerk. Onze gemeente heeft ongeveer 380 leden in de leeftijd van 0 tot 90+. Het zijn gezinnen, jongeren, singles, ouderen en studenten. 

Over wat wij geloven kunt u hier meer informatie vinden.

Op zondag zijn er twee diensten. In onze kerkdiensten staat de Bijbel als het Woord van God centraal. 

Ook in de week is de kerk vaak open. Er zijn dan activiteiten zoals verenigingen, een studiekring en jongerenavonden. Verder organiseren we een actie voor een goed doel, een zang/muziekavond, een verkoping of een barbecue. Actuele informatie over onze activiteiten wordt op de nieuwspagina gezet.

We zijn ook te vinden in het christelijk ontmoetingscentrum voor de wijk: De Hoeksteen. Iedereen is van harte welkom voor een kop koffie/thee of een gesprek. Wij kijken naar u uit. Meer info vindt u op de website van De Hoeksteen.

Gereformeerde Gemeente Utrecht

  • Kerkgebouw: Nieuwe Westerkerk aan de Eerste Westerparklaan, sinds 2019. Voorheen in de Westerkerk aan de Catharijnekade (1967-2018)
  • Gesticht op 25 mei 1925
  • 350 leden, waarvan 120 jongeren
  • Bij de overheid bekend onder nr. 51, 1e afdeling C. nr.826.
  • Hoort bij het kerkverband gereformeerde gemeenten, klik hier voor meer informatie.

ANBI

Lees hier meer over onze ANBI status.

Privacyverklaring

Voor de Gereformeerde Gemeenten en haar gemeenten is privacy en een veilige omgeving van groot belang. Lees hier onze privacyverklaring.