Hemelvaart | Middagdienst

Middagdienst in Utrecht Op Hemelvaartsdag hebben we twee diensten. Dit is de middagdienst. De kerkdiensten worden ook live uitgezonden via ons youtube kanaal. Klik hier om deze te bezoeken.  Op deze pagina kunt u bekijken elke dominee preekt. 

Lees verder

Hemelvaart | Ochtenddienst

Ochtenddienst in Utrecht Op Hemelvaartsdag hebben we twee diensten. Er is ook een livestream aanwezig. Klik hier om deze te bezoeken.  Op deze pagina kunt u bekijken elke dominee preekt. 

Lees verder

Middagdienst

Middagdienst in Utrecht Iedere zondagmiddag hebben we kerkdienst om 16.00. Het is ook mogelijk om de ochtenddienst om 10.00 te volgen. De kerkdiensten worden ook live uitgezonden via ons youtube kanaal. Klik hier om deze te bezoeken.  Op deze pagina kunt u bekijken elke dominee preekt. 

Lees verder

Ochtenddienst

Ochtenddienst in Utrecht Iedere zondagochtend hebben we kerkdienst om 10.00. Het is ook mogelijk om de middagdienst om 16.00 te volgen. De kerkdiensten worden ook live uitgezonden via ons youtube kanaal. Klik hier om deze te bezoeken.  Op deze pagina kunt u bekijken elke dominee preekt. 

Lees verder